top of page

Soorten lessen

1

Elke dag staat er weer een andere work-out voor je klaar. Een normale training bestaat uit een warming up, daarna focus op techniek of kracht onderdeel. Wanneer je lekker warm bent begint de
WOD (Work-out O
the Day.
 

Open Gym

De open gym uren zijn geen lesuren. Wat je in die open gym uren wilt trainen is dan ook aan jou! 

*Deze uren zijn meer geschikt voor de gevorderde CrossFitters, dit omdat er niet altijd een CrossFit Certified trainer aanwezig zal zijn.

7

Endurance

Deze les wordt kracht en uithoudingsvermogen getraind. Denk bijvoorbeeld aan roeien, hardlopen, fietsen en andere diverse CrossFit oefeningen.

Gymnastics

Bij het gymnastics les uur wordt er een focus gelegd op de lenigheid en mobiliteit training. Deze lessen zullen ervoor zorgen dat uw CrossFit Skills aanzienlijk zullen verbeteren. In deze les wordt er extra aandacht gegeven aan een goede uitvoering en houding. 

5

Variërende 55+  
Lessen (WOD)

Deze lessen zijn bedoeld voor de 55 plussers die graag in beweging willen blijven en hun lichaam sterker willen maken. De lessen zijn redelijk gelijk aan de regulieren lessen, alleen zal het tempo wat lager liggen en wordt er nog meer aandacht gegeven aan de houding en het correct uitvoeren van de oefeningen.

8

CrossFit Kids/teens

CrossFit Kids is voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar. Het programma is speciaal ontworpen voor de ontwikkelingsbehoefte van deze leeftijdsgroep. Zelfvertrouwen ontwikkelen en spelenderwijs bewegen staat centraal.

CrossFit Teens is voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar. Een uitgebreid en gevarieerd programma geeft ze een goede basis voor een leven lang gezond bewegen. 


 

Gewichtheffen wordt in CrossFit gebruikt omdat het een goede en effectieve tool is om snelheid, coördinatie, explosiviteit en flexibiliteit te trainen. Deze oefeningen zullen in de verschillende WODs ook weer terug komen, alleen dan op een hoger tempo met een lager gewicht.

6

Gevoderden (WOD)

Deze lessen zijn bedoeld voor mensen die meer uit hun training willen halen, dan een reguliere les kan bieden. In deze lessen is er meer ruimte om je eigen niveau te verbeteren. Deze lessen duren gemiddeld 1,5 uur.

*Bijvoorbeeld wanneer je naar een wedstrijd toe wilt trainen.

bottom of page